2410285474 Σπάρτης & Ανώνυμου, Λάρισας tzanakaevaggelia@yahoo.gr
Κουφώματα
Αλουμινίου - Σιδήρου & PVC

Αχιλλέας Τζάνακας - Ιωάννης Ψάρρας - Θωμάς Τζάνακας ΟΕ

 

Τα προϊόντα της Α. Τζάνακας - Ι. Ψάρρας - Θ. Τζάνακας Ο.Ε. χαρακτηρίζονται από την ποιότητα, αντοχή, ασφάλεια, αισθητική και την λειτουργικότητα τους. Σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής αισθητικής και οικονομικές λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημά σας. Είμαστε πιστοποιημένοι αντιπρόσωποι της ΕΧALCO και των Ελληνικών Κουφωμάτων (για κουφώματα PVC) ενώ όλες οι κατασκευές μας φέρουν πιστοποίηση CE.:

 
ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ (Μπαλκονόπορτα ή Παράθυρο με Ρολλό ή Παντζούρι)

Ανοιγόμενα είναι τα κουφώματα, τα φύλλα των οποίων στερεώνονται στις πλαϊνές επιφάνειες της κάσας και περιστρέφονται γύρω από σταθερό άξονα. Είναι διαθέσιμα σε διάφορους τύπους, όπως με ένα φύλλο ή με δύο, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα τοποθέτησης μηχανισμού ανάκλισης, αν θέλετε να έχετε ακόμα καλύτερο αερισμό μέσα στο σπίτι σας. 

ΣΥΡΟΜΕΝΑ (Μπαλκονόπορτα ή Παράθυρο με Ρολλό ή Παντζούρι)

Τα συρόμενα χωνευτά κουφωματα είναι ένα από τα δυο είδη συρόμενων κουφωμάτων, μαζί με τα επάλληλα κουφώματα. Και τα 2 είδη κινούνται παράλληλα προς το επίπεδο του ανοίγματος του κτιρίου με έναν μηχανισμό κύλισης, ο οποίος αποτελείται από “ράουλα” που βρίσκονται στη βάση του κουφώματος.

Τα χωνευτά κουφώματα έχουν παράλληλα φύλλα, τα οποία όταν ανοίγουν μπαίνουν μέσα στο εσωτερικό του τοίχου, δηλαδή "χωνευτά στον τοίχο". Αποτελούν την καλύτερη λύση για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων και για την εξοικονόμηση εσωτερικού χώρου, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν ικανοποιητικά αποτελέσματα αεροστεγάνωσης, υδατοστεγάνωσης και θερμομόνωσης. Το βασικό τους πλεονέκτημα είναι η εύκολη, ασφαλής και αθόρυβη χρήση τους, ενώ σε περίπτωση πολύ μεγάλων ανοιγμάτων μπορούν να τοποθετηθούν πολλαπλά φύλλα στο κούφωμα (τετράφυλλα, πεντάφυλλα κ.α.).

 

ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΟΔΟΣ

Στην κατηγορία με τα κουφώματα, εκτός από τα παράθυρα ανήκουν και οι πόρτες. Σε αυτή την περίπτωση αναφερόμαστε στις πόρτες εισόδου, στην πόρτα δηλαδή που αποτελεί την κεντρική είσοδο σε μια πολυκατοικία ή και μια μονοκατοικία.

Ακριβώς επειδή είναι η κεντρική είσοδος του κτιρίου, πρέπει να έχει προσεγμένη εμφάνιση και στυλ, αλλά πρωτίστως να παρέχει ασφάλεια και σιγουριά στον χώρο και γενικότερα στο κτίριο.


 

ΣΤΑΘΕΡΑ

Το πιο απλό είδος στα κουφώματα των παραθύρων είναι τα σταθερά κουφωματα. Πρόκειται για ελαφρές κατασκευές που δίνουν λύσεις κυρίως στις περιπτώσεις που θέλουμε να διαχωρίσουμε έναν χώρο του σπιτιού μας, χωρίς να διακόπτουμε ή να εμποδίζουμε τη θέα προς τον χώρο αυτό.

Τα σταθερά κουφώματα επιλέγονται συνηθέστερα σε επαγγελματικούς χώρους και κυρίως καταστήματα, καθώς δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες και γενικότερα στους διερχόμενους να κοιτάξουν και να δουν προς το εσωτερικό του καταστήματος.

Από την άλλη τα σταθερά κουφώματα επιλέγονται σε σπίτια και κατοικίες όταν θέλουμε να προσδώσουμε μεγαλύτερη φωτεινότητα στο χώρο μας και παράλληλα να έχουμε περισσότερη και ανεμπόδιστη τη θέα προς το εξωτερικό.

 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Στην εταιρεία μας έχοντας πολυετή εμπειρία σε κατασκευές σιδήρου και αλουμινίου, έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε δεκάδες λύσεις για ειδικές κατασκευές όπως προσαρμοσμένες θύρες, κρύψιμο ρολών, παράθυρα οροφής ή ό,τι άλλο μας ζητήσετε.
 

ΚΟΥΡΜΠΑΡΙΣΤΑ/ ΤΟΞΩΤΑ/ ΤΡΙΓΩΝΑ

Τα τοξοτά παράθυρα ή κουρμπαριστά κουφώματα προσφέρουν ενα αποτέλεσμα μοναδικής αισθητικής χάρη στην ιδιαιτερότητα του σχήματος τους. Οι κατασκευές που φέρουν τοξωτό ή κυκλικό σχήμα δεν μας περιορίζουν στις διαστάσεις του κουφώματος καθώς κατασκευάζονται με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και η εφαρμογή τους δίνει ένα άριστο αισθητικό και πρακτικό αποτέλεσμα. Επιπλέον υπάρχει η επιλογή των μηχανισμών για ανοιγοανακλινόμενα, με φινιστρίνι, σταθερά ή ανοιγόμενα κατ'επιλογή και προτίμηση του πελάτη.

ΚΑΓΚΕΛΟ INOX ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Ιδανικό σύστημα για μπαλκόνια, σκάλες και περιφράξεις κτιρίων με υψηλές αρχιτεκτονικές απαιτήσεις. Προσφέρει εντυπωσιακό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα, χωρίς να περιορίζει τη θέα. Η ποικιλία εφαρμογών εσωτερικά και εξωτερικά, ο συνδυασμός αλουμινίου και γυαλιού, η ελαφριά κατασκευή από 100% αλουμίνιο, η ταχεία συναρμολόγηση και τοποθέτηση, η μηδενική συντήρηση και το καλαίσθητο αποτέλεσμα είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα της επιλογής αυτού του τύπου καγκέλων.

 

 


                              


Η εταιρεία μας διαθέτοντας ευρεία γκάμα προϊόντων και σχεδίων προσφέρει απεριόριστες λύσεις αισθητικής και λειτουργικότητας σε όλες τις κατηγορίες κατασκευών:

• Ιδιωτικές Κατασκευές(μονοκατοικίες, διαμερίσματα, βίλες, εξοχικά)

• Δημόσια Έργα

• Εργολαβικές Δραστηριότητες (πολυκατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, οικισμούς κλπ)

• Βιοτεχνικούς και Βιομηχανικούς χώρους Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους προμηθευτές του χώρου επιδιώκοντας το μέγιστο ποιοτικό αποτέλεσμα με σεβασμό στον Πελάτη και στόχο την ποιοτική εξυπηρέτηση των αναγκών του.

 

Σχετικά μ'εμάς

Συνεργαζόμενες εταιρείες:


Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλ.
 2410285474 | Κιν. 6938916019, 6937420559 | Fax: 2410284946
Email: tzanakaevaggelia@yahoo.gr