2410285474 Σπάρτης & Ανώνυμου, Λάρισας tzanakaevaggelia@yahoo.gr
hero image
 
   
   
Υπηρεσίες
Α. Τζάνακας - Ι. Ψάρρας - Θ. Τζάνακας ΟΕ | Κουφώματα Αλουμινίου & PVC  Λάρισα Τρίκαλα Καρδίτσα


Η εταιρεία “Α. Τζάνακας - Ι. Ψάρρας - Θ. Τζάνακας ΟΕ”, με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορεί να αναλάβει την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου και pvc, καθώς και παντός είδους αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές στην Λάρισα, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα.

Τα προϊόντα και οι λύσεις που σας προσφέρουμε χαρακτηρίζονται από την ποιότητα, αντοχή, ασφάλεια, αισθητική και την λειτουργικότητα τους. Σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής αισθητικής και οικονομικές λύσεις για κάθε σχετική κατασκευή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

 
   
   
 
 
 
 
 
 
   
   
  Η εταιρεία μας διαθέτοντας ευρεία γκάμα προϊόντων και σχεδίων προσφέρει απεριόριστες λύσεις αισθητικής και λειτουργικότητας σε όλες τις κατηγορίες κατασκευών:
 
>> Ιδιωτικές Κατασκευές (μονοκατοικίες, διαμερίσματα, βίλες, εξοχικά)
>> Δημόσια Έργα
>> Εργολαβικές Δραστηριότητες (πολυκατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, οικισμούς κλπ)
>> Βιοτεχνικούς και Βιομηχανικούς χώρους Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους προμηθευτές του χώρου επιδιώκοντας το μέγιστο ποιοτικό αποτέλεσμα με σεβασμό στον Πελάτη και στόχο την ποιοτική εξυπηρέτηση των αναγκών του.
   
   
 
 
 
 
 
 
Είμαστε πιστοποιημένοι αντιπρόσωποι της ΕΧALCO και των Ελληνικών Κουφωμάτων (για κουφώματα PVC) ενώ όλες οι κατασκευές μας φέρουν πιστοποίηση CE.